Resultaten tweede ronde 2018 bekend

16 maart 2018

Op 10 maart 2018 is op de Universiteit Twente de tweede ronde NIO 2018 gehouden. Winnaar werd Arend Mellendijk, met een score van maar liefst 398,71 van de mogelijke 400 punten.  Via deze link vind je de uitslag.Uitslag tweede ronde NIO 2018

De acht hoogst geëindigde deelnemers die zich nog niet eerder hadden geplaatst voor de derde ronde zijn (geel in het bestand):

Matthijs Arnoldus,
Noud Bongers,
Thomas de Mol,
Leander van Wijlick,
Daniël Goossens,
Pim Heeman,
Michael Janssen en
Splinter Suidman.

Zij krijgen binnenkort een uitnodiging van Eljakim (Kim) Schrijvers voor deelname aan een trainingsprogramma ter voorbereiding op de derde ronde.

Met de deelnemers die zich al eerder voor die derde ronde hadden geplaatst (groen in het bestand) strijden zij in de derde ronde om de vier plaatsen in het team voor de Internationale Informatica Olympiade in Japan, 1-8 september. In de derde ronde telt de score van de tweede ronde voor 30% mee; indien van toepassing staat dat aangegeven in de kolom Carry-over.

Voor trainingsdoeleinden is een kopie van de tweede ronde beschikbaar op onze wedstrijdsite. Je kunt daar je programma’s uittesten, ook als je bijvoorbeeld nu wel een oplossing voor de lastigste opgave 2E denkt te hebben.

Hierachter links naar de opgaven.

Opgave 1 ronde 2 2018

Opgave 2 ronde 2 2018


Bever Wedstrijd

De Beverwedstrijd is een gratis informatica- wedstrijd voor alle leerlingen uit groep 7 & 8 van de basisschool en klas 1 t/m 6 van het voortgezet onderwijs. De wedstrijd is ontwikkeld om leerlingen kennis te laten maken met informatica.
Misschien ontdekken ze wel dat ze er talent voor hebben!